IKKUNANPESU JA MUUT PUHDISTUSPALVELUT NOSTURIAUTOLLA

 

 

 

 

  • Ikkunoiden, ikkunapuitteiden ja ikkunalautojen pesu
  • Vanhat ja hankalasti pestävät lasit
  • Parvekelasien, kattoikkunoiden, aurinkopaneelien ja hissikuilujen pesu
  • Julkisivujen puhdistus
  • Sadevesikourujen puhdistus
  • Lasiseinien pesut

 

Ikkunapesut nosturityönä

 

Kevätaurinko tuo kauan kaivattua piristystä arkeen. Toisaalta kirkaassa auringon paisteessa pistävät katukuvassa menneen vuoden pölyt helposti silmään. – Asiakkaat ovatkin taas heränneet siihen tietoon, että toimitilojen julkisivuja olisi aika puhdistaa.Vaikeisiin ja korkeisiin lasipintoihin pääsemme turvallisesti käsiksi nosturiautolla. Teemme nosturipesuissa yhteistyötä Janneniska Oy:n kanssa.

 

– Yleisesti ikkunoiden peseminen julkisissa rakennuksissa vaikuttaa vähentyneen parin viime vuoden aikana. Tiukan talouden vuoksi esimerkiksi kunnat säästävät pesukustannuksista.

Säästötarpeita on meistä kunkin helppo perustella, mutta säästön tavoittelu onkin todellisuudessa hieman nurinkurinen lähestymiskanta:

 

– Puhtaat ikkunat vaikuttavat suoraan asiakkaiden ja myynnin määrään. Olemme itse saaneet asiakaspalautteessa kuulla uudelleen ja uudelleen miten puhtaat näyteikkunat ovat tehostaneet asiakkaamme toimintaa. Näyteikkunoiden pesu on edullinen tapa panostaa omaan brändiin, kirkkaat ikkunat viestivät tarkkaavaisuudesta ja laadukkuudesta. Se on helppo tapa erottautua kilpailijoista.

Suurten lasitalojen ja korkeittein liiketilojen ikkunanpesut hoituvat jouhevasti nosturiautolla. Henkilönostin töissä kaupunkialueilla tarvitaan tyypillisesti viranomaislupa, jonka Satasiivous järjestää asiakkaalle osana palvelua.

 

– Kartoitamme kohteen ja suunnittelemme nostokaluston sekä puhdistusaineet ja -menetelmät. Vastaamme myös jalankulkijoiden ja liikenteen turvallisuudesta työskentelyn aikana. Samalla tavalla hoidamme myös rakennusten julkisivunpesut. Janneniskan nostolava-autot on varustettu myös sähkökäytöllä, jolloin pesut suurissa sisätiloissa onnistuvat myös sujuvasti. Nosturityöllä sisälläkään ei tarvitse esimerkiksi kiipeillä kirjoituspöydillä.

 

 

Ammattilaisen tunnistaa jäljestä

 

Satasiivous on erikoistunut suurten rakennusten ikkunoiden pesemiseen.

 

– Ammattimaisesta ikkunanpesufirmasta piirtyy maallikon mieleen helposti kuva huipputeknisestä työstä, jossa lasien pesussa käytetään moderneimpia apuvälineitä. Mielikuva on kuitenkin väärä.

 

– Melaa ja lastaa ei voita mikään. Työ tehdään tismalleen samanlaisilla työkaluilla kuin useimmissa kotitalouksissakin. Kun pesutekniikka on kunnossa, työ on todella sujuvaa. Koneet ovat usein hitaita ja kömpelöitä käytettäviä, ja niissä akutkin tuppaavat loppumaan usein kesken.

paljon tärkeämpää on siivoojan perehdytys asiakkaan toimitilaan ja tarpeisiin.

 

– Meille on tärkeää, että asiakkaamme on tyytyväinen palveluumme ja tämän vuoksi jokaiselle asiakkaalle on nimetty siivooja, joka tietää ja tuntee asiakkaan tilat ja tarpeet.

– Työntekijämme on koulutettu tekemään ammattimaista jälkeä vaikeissakin kohteissa ja etenkin turvallisuuteen on kiinnitetty yrityksessämme erityistä huomiota. Asiakkaitamme ovat kunnat, yritykset ja kotitaloudet. Teemme mielellämme myös alihankintatöitä erityisosaamista vaativiin kohteisiin siivous- tai kiinteistönhoitoyrityksille.