Siivooja

 

 

Etsimme nyt ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA asiakasyrityksiimme pirkanmaalle,satakuntaan,varsinaisuomen sekä uudenmaan talous alueille. 

Työtehtävissäsi vastaat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä tukien asiakkaiden päivittäistä hyvinvointia. Työvuoroon voi kuulua esim. toimisto-, ravintola-, ja myymäläsiivousta. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välille, mutta myös iltavuorojakin on tarjolla usein. 

Haemme jatkuvasti uusia siivousalan ammattilaisia joukkoomme, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme lisääntyviin työvoimatarpeisiin. 

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta vastaavasta työstä. Halu oppia on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä kohteessa saat aina perehdytyksen työhösi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Onko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2017. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!